"4O SATI SAMICE ZBOG RAZBIJENIH JAJA" Marko Miljković stigao na SASLUŠANJE u prisustvu 6 policajaca sa LISICAMA
Marko Miljković, Foto: NENAD KOSTIĆ

detalji

"4O SATI SAMICE ZBOG RAZBIJENIH JAJA" Marko Miljković stigao na SASLUŠANJE u prisustvu 6 policajaca sa LISICAMA

Miljković je proveo je noć u policiji nakon

Objavljeno:

Marko Miljković, bivši učesnik Velikog brata i rijaliti formata "Zadruga", proveo je noć u policiji nakon posete Urgentnom centru i bolnice "Laza Lazarević", a tu će provesti 48 sati.

Miljković je pre dva dana objavio na svom Jutjub kanalu snimak na kome mu policija ulazi u kuću, a potom objasnio i razlog.

Naime, komšije sa sprata iznad neko vreme su kako Miljković tvrdi, pomije bacali po njegovoj terasi i uprkos svim upozorenjima, nisu imali nameru da to promene. Nakon svih neuspešnih pokušaja da zaustavi ponašanje komšija, Marko je kupio 60 jaja i lično bacao na njihov balkon nakon čega je usledio i obračun sa policijom.

Marko će danas prvi put saslušan
Marko će danas prvi put saslušanfoto: NENAD KOSTIĆ

Tim povodom oglasilo se i Tužilaštvo zvaničnim saopštenjem:

- Po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu policijski službenici PS Novi Beograd su doneli rešenje o zadržavanju M.M. (rođen 1983. godine) zbog krivičnog dela Ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti iz člana 23. Zakona o javnom redu i miru.

Okrivljeni je, pod dejstvom alkohola, prvo narušavao javni red i mir u zgradi u kojoj stanuje na Bežanijskoj kosi, nakon čega je u prostorijama PS Novi Beograd okrivljeni pretio policijskim službenicima i vređao ih, oglušavajući se o njihove naredbe, nakon čega je pokušao fizički da nasrne na policijskog službenika.

Marko će danas prvi put saslušan, a u prisustvu šest policajaca došao je u tužilaštvo sa lisicama na rukama.

00:28

Marko Miljković stigao na saslušanje

Kada je ugledao novinare povikao je:

- Dobar dan, novinari. Slikajte slobodno. 40 sati samice zbog razbijenih jaja, zato što mi je komšija neka faca - izjavio je Marko i ušao u zgradu Trećeg osnovnog tužilaštva.

Bonus video:

00:18

Marko Miljković

(Espreso/Kurir/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.